За нас

За Изо Гард

За Изо Гард

Производството на сглобяеми конструкции от стоманобетон ( елементи за огради).

Фирма „ ИЗО-ГАРД“ ООД . – регистрирана през 2007 г. с предмет на дейност – производство на бетонови елементи за огради, други изделия от бетон.

Фирмата е една от лидерите в тази област на българския пазар. Този тип огради са най-сполучливия избор , за да се загради, защити, декорира и придобие завършен вид желания от Вас обект, независимо от структурата, разположението и характера му.

Тези характеристики се дължат на здравата конструкция, дължаща се на арматурното желязо, което стои в основата на изделията, специалната обработка на бетона и етапите, при които заготовките придобиват твърд характер. Крайният продукт съчетава здравината и елегантността, които задоволят вкуса на всеки потребител. Десет (10) годишният гаранционен срок на изделията подсказва, че фирмата работи с качествени материали.

Уникалността на изделията се подсилва и от факта, че те могат да се асемблират на различни видове повърхности-изкуствени или естествени (почва, бетон, скала и т.н), което от своя страна води до независимостта им от поставяне на допълнителни основи, което пък дава на крайния продукт рентабилна цена и качество.